Sense categoria

No hi ha cap virtut excepcional

No hi ha cap virtut excepcional en aixecar-se ben d’hora. Tan sols el privilegi exclusiu de gaudir de l’etern silenci de la quietud de les matinades, de ser l’únic espectador d’un cel nítid, pur, immens i ple a vessar d’estels que quasi puc tocar amb les mans, de poder veure tènues llums de vida a la fosca i contemplar el lent despertar ataronjat del sol damunt de l’horitzó mediterrani…

I tot mentre el teu país i la teva gent dormen plàcidament.

Compra el meu últim llibre de ficció “Tots els noms del tren”

Avatar photo

Bibliotecari-documentalista. Pare de dues xiquetes meravelloses i que m'estimo amb bogeria. Fent feina de bibliotecari a la #BiblioEpiscopal. Vivint entre #Tortosa i #Barcelona. Els trens de la #R16 són el meu tercer espai. Curriculum | Llibres publicats | Tots els noms del tren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *