Blog

Prou d’esperar-te a la via!

L’Associació Afectats per Rodalies organitza aquest proper diumenge 21 d’abril a les 18h un debat en directe a Twitch dirigit a tots els usuaris de trens de Renfe i a tot el públic en general per parlar de les afectacions que afecten diàriament aquest servei. El directe comptarà amb
la participació de la Plataforma Dignitat a les Vies.

Aquest debat ha sorgit com una necessitat de fer visible com afecta als usuaris de trens la degradació del servei de Renfe que fa anys que s’arrossega a totes les línies de regionals i rodalies. Així mateix, serà un espai on poder compartir els sentiments que comporta viure
aquestes afectacions de manera reiterada i quines experiències marquen aquesta problemàtica.

Es convida a tots els usuaris a connectar-s’hi i a compartir les seves vivències. Per tal de seguir el debat a Twitch en directe només caldrà connectar-se a l’enllaç que difonem a la informació de l’acte, que també es podrà comentar en directe des del xat. A més, hi haurà la
possibilitat d’intervenir amb veu i vídeo a través d’un canal de Discord.

Avatar photo

Bibliotecari-documentalista. Pare de dues xiquetes meravelloses i que m'estimo amb bogeria. Fent feina de bibliotecari a la #BiblioEpiscopal. Vivint entre #Tortosa i #Barcelona. Els trens de la #R16 són el meu tercer espai. Curriculum | Llibres publicats | Tots els noms del tren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *