Blog

Recerca documental per a futures intervencions en el Seminari Conciliar de Barcelona

Us comparteixo aquest pre-print que acabo d’escriure.

Tota intervenció en el patrimoni en el patrimoni històric requereix, sempre, d’una exhaustiva recerca documental prèvia, en la qual cal fonamentar totes les actuacions que es portin a terme. En aquesta presentació, els autors expliquen la recerca documental i arxivística que s’ha portat a terme en el Seminari Conciliar de Barcelona, liderada des de la Biblioteca Pública Episcopal i des dels serveis de manteniment del propi Seminari, per tal de documentar tota la seva història des de que roman en l’edifici actual del carrer de la Diputació. En la presentació també es fa èmfasi en la importància de tot aquest treball previ com a fonament d’unes intervencions arquitectòniques més respectuoses amb el propi passat de l’edifici. Finalment s’exposen també les línies mestres del futur Pla Director de l’edifici, que en regirà el seu desenvolupament en els propers anys.

El podeu descarregar lliurement aquí: http://eprints.rclis.org/45658/

Avatar photo

Bibliotecari-documentalista. Pare de dues xiquetes meravelloses i que m'estimo amb bogeria. Fent feina de bibliotecari a la #BiblioEpiscopal. Vivint entre #Tortosa i #Barcelona. Els trens de la #R16 són el meu tercer espai. Curriculum | Llibres publicats | Tots els noms del tren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *