Aviam, d’entrada dir que sempre que puc vaig al comerç local. Però ara us donaré raons per anar-hi fins i tot per coses que no tenen en stock, encara que us hagueu d’esperar una mica més.

Darrerament he encarregat online determinades bombetes una mica especials, decoratives. Ja sabeu, això d’estalviar-te massa embalum de làmpada rococó a canvi d’una bombeta una mica original que es veu directament en una làmpada minimalista.

Evidentment també es pot encarregar online al comerç local. De vegades sembla que ho oblidem.

En qualsevol cas m’he trobat que, ai las, mal moment en què vaig decidir-hi així, l’entrwga a casa ha sigut un pèl matossera. No truquen al timbre i em llancen les bombetes per sobre la tanca. Una caiguda lliure de dos metres i van abpetar al ciment de terra 🤷‍♂️

Compreu al comerç local.

Hi, I’m jordiCasas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *