Sense categoria

Teletransportació ferroviària

Els soferts parroquians que agafem tots els dies aquesta estructura fallida d’estat –també en fallida– que és la R16 sabem perfectament que la millor manera de passar les penes dalt dels trens és fotre’t una bona clapada. Ja fa temps que vaig decidir deixar de produir, deixar de pencar, i que el més intel·ligent és entaforar-te la música, posar-te a llegir i quedar-te adormit més aviat que tard. Ben mirat, pel que cal veure i escoltar, vist com està el panorama, millor treure la millor vessant antisocial que tots portem dins. A més, l’altre dia ho parlava amb un company, adormir-te al tren té també un altre benefici: que practiques la teletransportació ferroviària, i així, en el meu cas, el viatge em dura una hora i escaig. I així, sincerament, aquest suplici de línia que és l’R16 és menys martiri. I ja de passada ens ho prenem tot amb una mica d’humor, deliciós i subtil, que també bona falta ens fa.

Avatar photo

Bibliotecari-documentalista. Pare de dues xiquetes meravelloses i que m'estimo amb bogeria. Fent feina de bibliotecari a la #BiblioEpiscopal. Vivint entre #Tortosa i #Barcelona. Els trens de la #R16 són el meu tercer espai. Curriculum | Llibres publicats | Tots els noms del tren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *