Enmig de l’habitual tedi informatiu de l’agost ebrenc, el passat 9 d’agost va tenir lloc un d’aquells fets que et fan creure que a Tortosa passen coses de debò, de les importants, de les que ens posen a l’alçada de les grans ciutats catalanes i europees, i que hi ha coses molt més interessants que no pas llegir si les festes de les Cinta d’enguany duraran un dia més, o si ja han començat les obres de l’aparcament de l’Hospital… Quin cansament sempre aquest comarcalisme ranci. Volem mandanga, i de la bona. Mandanga com la que explica que aquell dia, al vespre, van enxampar cardant a la cabina d’un tren de l’R16 l’interventor i una dona. Se’ls va trobar el maquinista, follant damunt la taula de conducció (i vull suposar que amb la cortina del vidre de la finestra baixada). A més, Renfe ha tingut la barra d’expedientar l’interventor… hi ha món!!! El maquinista que va provocar el coitus interruptus va demanar una nova locomotora i això va fer que el tren sortís amb mitja de retard. La veritat, aquesta “incidència” em sembla molt més acceptable que no pas les típiques i habituals de les obres, la caiguda de la catenària o la falta de corrent elèctrica. Les picassors de l’entrecuix cal resoldre-les el més aviat possible, i si és en una cabina d’un tren, doncs som-hi! L’eròtica de tren, que deu fotre calent a més d’un i a més d’una.
En fi, que ara ja sabem el veritable motiu dels retards crònics a la línia. La “normalitat al servei” la provocava la fogositat lúbrica d’un interventor i una dona, que anaven cardant sense fre pels trens de mitja Catalunya, i provocant el caos. Proposo, però, institucionalitzar la pràctica sexual dalt dels trens. Deixem que maquinistes, interventors, segurates i altre personal deixi anar les seves passions i facin mulladera; després hi fotem litres de gel hidroalcòholic, i llestos. Proposo permetre cardar mitja hora abans de la sortida de cada tren, un aquí te pillo aquí te mato rapidet, per desembussar i desestressar… I segur que els trens aniriem puntuals, veloços, i s’acabarien per sempre més aquests horaris inflats, i es podria viatjar entre Tortosa i Barcelona en menys de dues hores. Ni ni polles. Més follar i menys normalitat al servei.
Avatar photo
Hi, I’m Daniel Gil

Bibliotecari-documentalista. Pare de dues xiquetes meravelloses i que m'estimo amb bogeria. Fent feina de bibliotecari a la #BiblioEpiscopal. Vivint entre #Tortosa i #Barcelona. Els trens de la #R16 són el meu tercer espai. Curriculum | Llibres publicats | Tots els noms del tren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *