mastodont.cat - Threads

Meta/Threads: bloqueig total o parcial?

Per entendre si un bloqueig de Meta a nivell individual és efectiu o no, he volgut fer aquesta prova amb el meu servidor de proves a spla.tech.

Suposem que el servidor a spla.tech és el servidor ja operatiu de Threads a threads.net.

L’usuari de mastodont.cat @mastodontcat bloca el domini sencer spla.tech (de nou suposem que el blocat és el de Meta, threads.net) perquè no vol que Meta rebi ni el seu perfil ni els tuts que publiqui:

Un altre usuari a mastodont.cat, @spla, ha decidit no blocar a threads.net i, a més, segueix al usuari admin a spla.tech (threads.net). L’usuari admin a spla.tech (threads.net) també segueix a @spla a mastodont.cat.

Què passa si @spla a mastodont.cat, que és seguit per l’usuari @admin a spla.tech (threads.net), impulsa un tut del usuari @mastodontcat que té blocat spla.tech (threads.net)?

Podriam pensar que no hauria de arribar res del usuari @mastodontcat al servidor a spla.tech (threads.net) perquè @mastodontcat té blocat el domini spla.tech (threads.net) sencer.

Doncs sí que arriba, a dalt veiem que en la línia de temps de spla.tech (threads.net), apareix la publicació del usuari @mastodontcat que té blocat threads.net. I no només això, si l’usuari admin a spla.tech (threads.net) fa clic en l’avatar del usuari @mastodontcat a mastodont.cat, veurà el seu perfil, la seva bio, els seus seguidors, els seus seguits etc.

Conclusió, si volem evitar que Meta rebi res de nosaltres ens cal un bloqueig a nivell servidor, els bloquejos individuals no serveixen per a impedir que Meta rebi perfils i continguts d’usuaris que no ho volen.

Avatar photo

De vegades escric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *