Sense categoria

Amb tu

Dolça nineta d’ulls marrons i de cor ataronjat, amb tu he descobert altra vegada que podia tornar a estimar i que em podien arribar a estimar;

Amb tu, s’atura el temps, junts, una illa de serenor i amor eterns enmig del no res. Ja res més importa, més que estimar-nos i enamorar-nos per sempre més.

Dolça nineta d’ulls marrons i de cor ataronjat, daria tots els meus tresors per una carícia teua; daria la meua vida per robar-te només un bes – ple dels teus sabors.

T’ompliria de carícies, la teva pell; de petons, la teva boca; de passió, els teus ulls profunds; i d’olorosos pètals de roses, la teva vida, el teu llit.

Dolça nineta d’ulls marrons i de cor ataronjat, i de cabells d’oliva, repetiria nit rera nit, poder-te besar les teues sines. Poder-nos adormir, éssent només una persona.

Dolça, marró, ataronjada, oliva…

Compra el meu últim llibre de ficció “Tots els noms del tren”

Avatar photo

Bibliotecari-documentalista. Pare de dues xiquetes meravelloses i que m'estimo amb bogeria. Fent feina de bibliotecari a la #BiblioEpiscopal. Vivint entre #Tortosa i #Barcelona. Els trens de la #R16 són el meu tercer espai. Curriculum | Llibres publicats | Tots els noms del tren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *