Sense categoria

Els beneficis de la paciència en la teua empresa

Vivim en un món accelerat, en què tot passa molt ràpidament i en el qual moltes vegades prenem decisions de forma precipitada, sense cap tipus de meditació o de reflexió. Òbviament, aquesta forma d’actuar és altament perjudicial, i no ens ajuda gens a l’hora de gestionar correctament qualsevol empresa. Tota acció necessita sempre el teu temps de repòs. Les presses mai han estat bones conselleres. De fet, en Saeta som ferms partidaris de que tot necessita el seu temps, que sempre cal ser pacient. La paciència és un bé escàs, i per això, en aquest article et volem apuntar alguns dels beneficis de la paciència en la teva empresa.

T’ajudarà a planificar a llarg termini

No esperis obtenir resultats positius el primer any. És una cosa absolutament irreal i irracional esperar això. A no ser que tinguis molta sort, el desenvolupament de qualsevol empresa és una marató, i has de tenir clar que els beneficis trigaran a arribar; arribaran, però hauràs de tenir paciència. Així que cal planificar a llarg termini; pensa a almenys 5 anys vista. Segur que el teu nivell d’estrès es reduirà notablement. I podràs a més tenir una millor visió d’empresa i del teu projecte.

Et permetrà modular els recursos

Pensar el teu projecte a 5 o més anys vista et permetrà focalitzar millor quins recursos necessites en cada moment, i poder dedicar tots els esforços humans i econòmics en la seva consecució. Veuràs en perspectiva els avantatges i els inconvenients de tot això, i podràs actuar en conseqüència.

Podràs treballar de forma més pausada

I com a resultat dels dos primers punts, creiem que d’aquesta manera podràs desenvolupar molt millor la teva feina, ser més professional i oferir un producte o un servei molt millor que la teva competència. La filosofia que hi ha darrere d’un treball artesà avui és un valor molt apreciat pels consumidors. Podràs, doncs, ser un autèntic artesà, dedicat en cos i ànima a la teva empresa i el seu producte. Es tracta de fer menys coses per a poder-les fer millor.

Compra el meu últim llibre de ficció “Tots els noms del tren”

Avatar photo
Hi, I’m Daniel Gil

Bibliotecari-documentalista. Pare de dues xiquetes meravelloses i que m'estimo amb bogeria. Fent feina de bibliotecari a la #BiblioEpiscopal. Vivint entre #Tortosa i #Barcelona. Els trens de la #R16 són el meu tercer espai. Curriculum | Llibres publicats | Tots els noms del tren

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *