mastodont.cat

No, no es pot tancar.

Estic rebent moltes, moltíssimes mostres de gratitud i reconeixement per la tasca feta i per la gran comunitat creada (entre tots!), que no puc fer altre cosa que desfer la meva intenció de tancar mastodont.cat el 23.12.2023. No puc tancar, no he de fer-ho. Tinc les forces renovades!

Costa molt temps i perseverança fer créixer un servidor , gràcies a tots vosaltres som molts més dels que pensava que podia arribar a tenir al iniciar el projecte el 13 d’abril del 2017. És un honor per mi que hi sigueu i si voleu, seguir-hi per molt més temps! Seria una llàstima perdre tot l’esforç que hem fet tots plegats.

Us demano disculpes per les molèsties que us he provocat. Després de més de 7 anys al peu del canó he tingut un moment de debilitat, disculpeu-me.

Avatar photo

De vegades escric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *